Enklare hantering

Samla alla dina ägg i en låda!

Genom e-handelspaket får du en totallösning för din e-handels behov. Du får en modern webbutik, lagerhantering och logistik - allt i samma paket. Du får lägre kostnader på grund av våra stordriftsfördelar, och du sparar tid som du kan använda till annat.Du får en enda samarbetspartner som tar hand om din e-handels alla grundläggande behov. Enkelt och prisvärt

Läs mer om hur vi kan förenkla för dig och minska dina kostnader

Om e-handelspaket.se

E-handelspaket består av två företag som samarbetar för att kunna erbjuda dig som e-handlare en totallösning för din e-handel. Vi har tillsammans lång erfarenhet av e-handel, lager och logistik, och erbjuder nu dig att ta del av denna för att lyckas med din e-handelssatsning.

Kodmyran AB

Vi hyr ut och säljer butikslösningar för e-handel, samt bedriver konsultverksamhet inom e-handel.

Vi har bedrivit e-handel sedan 2002 i egna butiker och under åren som e-handlare har vi fått massor med erfarenhet och kunskap kring e-handel, som vi nu erbjuder dig att ta del av i form av rådgivning och starthjälp, samt att den naturligtvis finns inbyggd i vår e-handelslösning.

Vår ledstjärna: Kodmyran hjälper dig att lyckas med din e-handel

Partnerlogistik AB

Vi är ett ungt fräscht företag, med lång gedigen kompetens av logistik kring order och lagerhantering för e-handel. Partnerlogistik är i dag i ett expanderande skede och för närvarande är vi 8 anställda. Vi jobbar nära kunden och har därför ett flexibelt sätt och hög servicegrad.

Våra kunder når direkt de medarbetare som hanterar ert order/lagerflöde. Det är bara ett telefonsamtal till Britt-Mari, Louis, Daniel, Fredrik eller Billy (VD). Vi jobbar i team och detta gör oss mindre personberoende - flera personer kan just ditt sortiment och din orderhantering.

Vår ledstjärna: Partnerlogistik för dig närmare kunden.