Enklare hantering

Samla alla dina ägg i en låda!

Genom e-handelspaket får du en totallösning för din e-handels behov. Du får en modern webbutik, lagerhantering och logistik - allt i samma paket. Du får lägre kostnader på grund av våra stordriftsfördelar, och du sparar tid som du kan använda till annat.Du får en enda samarbetspartner som tar hand om din e-handels alla grundläggande behov. Enkelt och prisvärt

Vad kostar ditt lager?

Den här kostnadsberäkningen är ett försök att hjälpa dig att se vilka dina lager och logistik kostnader faktiskt är, och vad det kostar dig att hantera ditt lager i dag.

Om du har frågor om hur du kan spara pengar för ditt företag och frigöra värdefull tid utöver vad den här kostnadsberäkningen visar så hör av dig till oss eller begär en offert idag.

Gör en beräkning av dina lagerkostnader

Många e-handlare tänker inte på alla kostnader de faktiskt har för att hantera sitt lager. Ofta tänker man heller inte på att tiden man lägger ner på att packa, plocka och hantera lagret faktiskt också kostar pengar. Den är inte gratis, utan är ofta en stor kostnad i företaget.

Den här kostnadsberäkningen är ett försök att hjälpa dig att se vilka dina lager och logistik kostnader faktiskt är, och vad det kostar dig att hantera ditt lager i dag.

Lokalhyra / år (kr):
El och värmekostnader / år (kr):
Vatten och avlopp / år (kr):
Larmkostnad / år (kr):
Sophämtning / år (kr):
Kostnad för emballage / år (kartonger, kuvert, tejp, band mm.):
Etikettkostnad / år (kr):
Papperkostnad / år (kr):
Tonerkostnad / år (kr):
Försäkring / år (kr):
Total:

Tidsåtgång / dag att packa paket, skriva ut plocksedlar, etiketter,
åka och lämna paket, ta emot varor, lägga in dem i lagret (timmar):
Antal försändelser (kollin) / månad:
Månadslön (brutto, kr):
Sociala avgifter/månad (kr)

Ditt lager kostar idag:
0 kr / år 0 kr / månad 0 kr / dag
Kostnad per försändelse: 0 kr