Enklare hantering

Samla alla dina ägg i en låda!

Genom e-handelspaket får du en totallösning för din e-handels behov. Du får en modern webbutik, lagerhantering och logistik - allt i samma paket. Du får lägre kostnader på grund av våra stordriftsfördelar, och du sparar tid som du kan använda till annat.Du får en enda samarbetspartner som tar hand om din e-handels alla grundläggande behov. Enkelt och prisvärt

Totallösning för din e-handel

Genom e-handelspaket får du en totallösning för din e-handels behov. Du får en modern webbutik, lagerhantering och logistik - allt i samma paket. En enda samarbetspartner som tar hand om din e-handels grundläggande behov och allt samlat på en faktura.  Både enkelt och prisvärt!

Bättre kontroll av dina kostnader

Genom att välja e-handelspaket som din leverantör får du bättre kontroll av dina kostnader, och har lättare att se vad du behöver ta ut av dina kunder för att du ska tjäna mer pengar på din försäljning. Du har bara en samarbetspartner och får en samlad faktura för butik, lager och logistik och du ser därför enkelt vad allt kostar. En liten bonus är att du också sparar tid på administrationen med bara en faktura. Du slipper då hantera fakturor från butiksleverantör, lokaluthyrare, emballagematrialsäljare m.m.

Frigör din tid till annat

Många e-handlare hade en gång en affärsidé och en dröm. Kanske blev man egen företagare för att vara friare och kunna styra sitt eget arbete och sin tid. Men så inser man en dag att arbetet styr en totalt,  och att man blivit förvandlad till lagerarbetare. Tiden och orken att utveckla sin affärsidé finns inte kvar.  Det slipper du uppleva när du köper ett e-handelspaket. Då sköter vi hela din lagerhantering, och det enda du behöver göra är att se till att varor finns hemma, och vill du kan du till och med låta oss sköta den biten.  Du kan koncentrera dig på att utveckla din e-handel eller bara njuta av att ha mer fritid. Valet är ditt!

Frigör dina pengar

När du köper ett e-handelspaket så blir dina fasta kostnader i stället rörliga, och du slipper binda upp dina pengar. Kostnader som tidigare varit fasta som hyra av webshop, hyra av lokal, storköp av emballagematerial m.m, blir rörliga och du betalar bara för vad du faktiskt utnyttjar. På så sätt utnyttjar du dina pengar bättre och kan i stället för att låsa upp dem, använda dem för att expandera och öka din försäljning.

Lägre fraktkostnader

Alla som någon gång sysslat med e-handel vet att frakterna är en stor del av kostnaden för en e-handlare. Ju större volym man har desto bättre fraktavtal brukar man kunna förhandla till sig. För en mindre e-handlare kan det vara svårt att komma upp i dessa volymer, men genom att välja e-handelspaket får du ta del av våra förmånliga fraktavtal Det gör att dina fraktkostnader sänks.

Expandera eller krymp snabbt

Som e-handlare har man ofta svårt att skala upp eller ner snabbt. Vilken e-handlare har inte stått under julhandeln och önskat att man haft dubbelt så stort lager och dubbelt så många anställda? Dock vet man att efter jul så är inte behovet kvar längre och det gör det svårt att anställa eller skaffa större lokaler. Det gör också att det är svårt att veta om man ska dimensionera sina lokaler för maxdrift eller mindrift. Detta är inget du behöver ens fundera över när du använder e-handelspaket. Då skalar du upp och ner snabbt utan problem.

Ingen personaladministration

Att ha personal anställd är i dagens Sverige inte billigt. Det kostar både pengar och tid. Förutom lönen så tillkommer arbetsgivaravgifter, försäkringar, pensionssparande, semesterlön, ev sjukdagar, samt rekryterings och upplärningskostnader m.m. Det innebär också en hel del administration. Skattedeklaration ska lämnas in varje månad, lön betalas ut och lönebesked skrivas, och naturligtvis ska en arbetsplats tillhandahållas. Sedan tillkommer den tid och det engagemang som krävs för att få en väl fungerande arbetssituation, Man brukar räkna med att en anställd kostar dubbelt så mycket som han har i lön, dvs är årslönen 200 000 kostar han egentligen 400 000. Genom att välja e-handelspaket så slipper du dessa kostnader och det arbetsgivaransvar det innebär att ha anställd personal.

Löpande rådgivning

Vi på e-handelspaket har tillsammans mer än 25 antal års erfarenhet av lager och logistik och har drivit flera e-handelsbutiker i mer än 10 års tid. Det gör att vi kan e-handel och vi kan logistik. När du köper ett e-handelspaket får du ta del av vår samlande erfarenhet och du får fortlöpande rådgivning och hjälp att utveckla din e-handelssatsning. Vi jobbar hela tiden för att se till att du får så låga kostnader som möjligt för din e-handel och att du får ut det mesta möjliga för varje satsad krona.

Tillvalstjänster som förenklar

Utöver vårt e-handelspaket så kan vi erbjuda en mängd tillvalstjänster som förenklar för dig som e-handlare. Bland annat kan du få en  helt skräddarsydd design av din butik, helt nya funktioner till din butik, tillgång till nyhetsbrevsutskicksprogram m.m. Vi kan även ta hand om dina beställningar och din kundtjänst om du vill det.